Gå til sideindhold
Fritid / Motion & Bevægelse

Motion & Bevægelse

Motion & Bevægelse

Dans
Kom og dans. Hvis du elsker musik og bevægelse, mens du samtidig har det sjovt, er denne time for dig ! I dans giver vi den gas til de fedeste rytmer i et trygt miljø, hvor der er plads til alle. Udover fællesskabet indebærer timen højt humør, hyggelige stunder samt masser af dans. Vi lover at du går fra timen med et smil på læben og en masse dans i bagagen.
Start
01.10.2024
Åbent for tilmelding
Fitness UNG Haderslev
Kom i god form sammen med vennerne
Start
30.09.2024
Åbent for tilmelding
Fitness Vojens
Fitness
Start
01.10.2024
Åbent for tilmelding
Motions kickboksning
Hvis du gerne vil bokse dig til en sund krop, så er dette holdet for dig. På dette hold bruger vi boksning og forskellige teknikker som motionsform. Vores instruktør Michael Engstrøm (tidligere VM vinder i kickboxing) tilbyder et spændende forløb hvor du kommer til at arbejde med "alle" facetter af boksetræning, herunder opvarmning, styrketræning og bokseteknikker.
Start
02.10.2024
Selvforsvar
Selvforsvar er for alle, hvad enten du ønsker at komme i bedre form, få styrket din selvtillid eller få nye venner. Til selvforsvar lærer du selvfølgelig at forsvare dig selv, at forsvare andre og om dine rettigheder, hvad du må og ikke må. Du vil på dette hold lære de basale selvforsvarsteknikker: parader, slag, stød, forskellige former for frigørelse samt små tricks. Du lærer derudover også at nedtrappe en konflikt.
Start
03.10.2024
Åbent for tilmelding
Skitur Sverige 2025
Ski tur til Sverige fra 8. klasse - Stöten i vinterferien.
Start
08.02.2025
Åbent for tilmelding
SNOW DOME - Indendørs ski Hamborg - Bispingen
SNOW DOME Bispingen Skal du have stilen pudset af til vintersæsonen, eller skal du bare af sted - uanset. Man tror det er løgn, men der er simpelthen tag over snepisten. Alligevel er der snegaranti. Banen er ikke på et højt bjerg, men man kan få mange dejlige ture i løbet af en hel dag. Det hele er festligt og fornøjeligt. Da vi er af sted fra tidlig morgen til sen aften, og du er meget i gang, skal du huske at spise og drikke, husk derfor madpakke og/eller penge. Se vores særskilte folder.
Start
02.11.2024
Åbent for tilmelding


Senest opdateret 07.09.2023 15:48 af RUDOL
Apricore logo