Gå til sideindhold

Halloween haunted house

TAG MED UNGDOMSSKOLEN I Haunted House X - Trials of Terror

BEGRÆNSET ANTAL PLADSER
HURTIG TILMELDING!!!
Halloween haunted house
Vi skal besøge Dystopia haunted house i skoven i Vejle. Med over 200.000 skræmte gæster er Dystopia landets førende skabere af horrorbaserede, interaktive events og altså det perfekte sted for vores udflugt....
Info
#575
Mødested
Haderslev Ungdomsskole, Christiansfeldvej 8a, 6100 Haderslev
Fre. 18:30-22:30
Dato
20. september 2024.
1 undervisningsgang
Aldersgruppe
Til og med 18 år
Klassetrin
Fra og med 8. kl.
Maks. elever
24
Pris
300,00 DKK
Klik her for betalingsbetingelser
Tilmelding fra
13.06.2024
Tilmelding til
22.08.2024
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding

Mødetider
Print
Tilføj til kalender Tilføj til kalender
20.09.2024 kl. 18:30 - 22:30

Undervisere
- Michael Juhl Engstrøm
- Tine Damgaard Lorenzen

Dette hold styrker kompetencerne
Personlige kompetencer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Sociale kompetencer
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
Tilmeld dig eller via

DYSTOPIA HAUNTED HOUSE - teaser

Her en stemningsvideo fra Dystopia, så du har en ide om HVOR vild en aften det kan blive......
Denne video kan ikke vises da du ikke har accepteret cookies for markedsføring.
Klik her for at ændre dette

Værd at vide

DYSTOPIA Haunted House er en horrorlabyrint, hvor man som gæst går gennem en serie skræmmende rum. Oplevelsen er interaktiv totalteater med skuespillere i kostume og special effects makeup, kombineret med special-designet lyd, lys, installationer og praktiske effekter.

Hvad er et haunted house?

Et haunted house er en horrorlabyrint, hvor man som gæst går gennem en serie skræmmende rum med lyd, lys, installationer og speciel effects, samt skuespillere i kostume og makeup. Gæsten og den gode oplevelse er altid i fokus i dette interaktive totalteater.

 

Hvilken tur skal vi på?

Med Ungdomsskolen tager vi på SCARY turen. SCARY er Dystopias 'standard' uhygge-niveau med begrænset berøring. Vi anbefaler dette niveau til nybegyndere ved haunted houses.

Aldersgrænse: +13 år.

 

Hvor lang tid tager det at gå rundt i labyrinten?

Selve haunted house varer omkring 45 minutter. Vi anbefaler dog at man sætter halvanden time af til at parkere, checke ind, opleve haunted house og få pusten bagefter.

 

Rører skuespillerne ved mig?

Der vil være berøring fra skuespillerne. Omfanget og intensitet afhænger af skræmmeniveauet. Ved SCARY er det let berøring fra skuespillerne. Skuespillerne må ikke berøres, med mindre de indbyder til det direkte. Overtrædelse af denne regel kan resultere i bortvisning fra arrangementet.

 

Hvad hvis det bliver FOR grænseoverskridende eller skræmmende?

Hvis det bliver for skræmmende eller grænseoverskridende, kan man stoppe oplevelsen, ved at tage hænderne over hovedet. Dette vises i introduktionen man får, inden man går ind. Ved at tage hænderne over hovedet stopper skuespillet og der kommer en vagt og ekskorterer den pågældende gæst ud til venteområdet. Resten af gruppen kan fortsætte turen. Hvis man først er taget ud af oplevelsen, kommer man ikke ind igen.

 

Hvad skal jeg tage på af tøj?

Dele af oplevelsen foregår udenfor og det kan være koldt og regne, så vi anbefaler overtøj. Gæster risikerer at få teaterblod på tøjet, men det kan let vaskes af de fleste tekstiler (dog ikke skind og ruskind). DYSTOPIA Entertainment erstatter ikke ødelagt tøj, sko eller andre ejendele.

Der vil forekomme trapper og ujævnt underlag, så vi fraråder høje hæle.

Der vil der være en ubemandet garderobe, hvor du gratis kan hænge dit overtøj, hvis du ikke vil have det på gennem horrorlabyrinten.

 

Hvem anbefales IKKE at besøge haunted house?

Der vil forekomme chok-elementer og kraftigt blinkende strobelys. Arrangementet er derfor ikke egnet for højgravide og personer med hjerteproblemer eller visuel epilepsi.

Kort om turen.

Vi mødes på Ungdomskolen og kører samlet til Vejle, hvor vi ude i skoven finder Dystopias haunted house.

Efter vi er blevet skræmt godt og grundigt går turen hjemad igen, forhåbentlig med alle mand ;-).Senest opdateret 04.07.2024 09:19 af RUDOL
Apricore logo